Φροντιδα Προσωπου  Υπάρχουν 78 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Γαλακτώματα Καθαρισμού

  Τα γαλακτώματα καθαρισμού της Biologique Recherche αφαιρούν όλα τα υπολείμματα του μέικ-απ και τους ρύπους που δημιουργούνται από τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιούνται όπως οι κρέμες με ανοδικές κινήσεις μασάζ προς τα έξω από το ντεκολτέ, το λαιμό έως το πάνω μέρος του προσώπου. Αφαιρούνται εύκολα με ένα βρεγμένο βαμβακάκι. Τα ενεργά συστατικά ξεκινούν τη θεραπεία ομορφιάς και αφήνουν το δέρμα απαλό και αναζωογονημένο. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στο πρώτο στάδιο κάθε προγράμματος ομορφιάς της Biologique Recherche κάθε μέρα, πρωί και βράδυ.

 • Ρ50 Λοσιόν...

  Οι P50, P50V και P50W λοσιόν εξισορρόπησης και απολέπισης είναι από τα σπουδαιότερα προϊόντα της Biologique Recherche, εδώ και 30 χρόνια. Έχουν την ιδιότητα να επιταχύνουν την διαδικασία της φυσικής απολέπισης του δέρματος και να ανασυγκροτούν την επιδερμίδα. Η ενισχυμένη επιδερμίδα μπορεί έπειτα να πραγματοποιήσει τις προστατευτικές της λειτουργίες ενισχύοντας τη δυνατότητα αναζωογόνησης του δέρματος. Η Lotion P50, ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα μας, είναι η βάση για τις θεραπείες της Biologique Recherche. Όλες οι θεραπείες ομορφιάς της Biologique Recherche, είτε αυτές που γίνονται στο σπίτι είτε αυτές που εφαρμόζονται στα ινστιτούτα αισθητικής ξεκινούν, πάντοτε, με την τελετουργία του P50, πρωί και βράδυ. Απολεπίζει απαλά το δέρμα, ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος, ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος. Προλαμβάνει και θεραπεύει την θυλακίτιδα (τις τρίχες που γυρίζουν μέσα στο δέρμα) και άρα είναι ιδανικό να το χρησιμοποιούν και οι άνδρες πριν και μετά το ξύρισμα.

 • Μάσκες

  Αυτά είναι τα τελευταία προϊόντα που χρησιμοποιούνται πριν από το Στάδιο της Θεραπείας. Περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών για να εξισορροπήσουν και να καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα καθώς και να διατηρήσουν όλες τις ωφέλειες της θεραπείας που έχει προηγηθεί. Περιέχουν Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για να αναπληρώσουν το προτεο-λιπιδικό φιλμ του δέρματος μετά την απολέπιση και να προετοιμάσουν το δέρμα να δεχτεί τα άλλα προϊόντα που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια του Στάδιου Θεραπείας. Αντίθετα από άλλες μάρκες, στην Biologique Recherche, οι μάσκες χρησιμοποιούνται στη μέση του προγράμματος φροντίδας δέρματος και όχι στο τέλος. Αυτό γίνεται σκόπιμα για να αποφεύγεται η αφαίρεση των ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούνται στο Στάδιο της Θεραπείας μαζί με τη μάσκα.

 • Αυθεντικοί Οροί

  Οι Αυθεντικοί Οροί είναι οι πιο αγνές φόρμουλες στη σειρά προϊόντων της Biologique Recherche. Τα μόνα ενεργά συστατικά τους είναι τα αμινοξέα ή βραχέα πεπτίδια. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να θεραπεύουν συγκεκριμένες διαταραχές του δέρματος όπως αφυδάτωση, χαλάρωση, υπερέκκριση σμήγματος κ.λ.π.. Οι οροί μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μόνοι τους, ή και να αναμιχθούν μεταξύ τους. Το Remodeling Face Machine μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιστοποιήσει την δράση τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς.

 • Στοχευμένοι Οροί

  Κάποιες 'καταστάσεις του δέρματος' ενδέχεται να παρουσιάζουν ειδικές αλλά προσωρινές ανισορροπίες που απαιτούν στοχευμένη θεραπεία με άμεσα και διαρκή αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος που η Βiologique Recherche έχει αναπτύξει τους Στοχευμένους Ορούς, μια νέα γενιά των ορών. Η σύνθεσή τους σε φυτοβιολογικά και βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά θα βοηθήσουν να δώσουν λύσεις στις αιτίες και τις συνέπειες των παρατηρούμενων δυσλειτουργιών.

 • Κρέμες

  Οι κρέμες απλώνονται στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και προσφέρουν φυτικά, βιολογικά και θαλάσσια στοιχεία τα οποία ισορροπούν το δέρμα. Συμπληρώνουν τις δράσεις των Αυθεντικών Ορών και προστατεύουν το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Οι κρέμες έχουν μια ειδική σύσταση που ενυδατώνει χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα. Είναι εύκολες στην εφαρμογή και πλούσιες σε ενεργά συστατικά παρέχοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με πολύ μικρή ποσότητα. Τα περισσότερα προγράμματα ομορφιάς της Biologique Recherche περιλαμβάνουν δύο διαφορετικές κρέμες, μια για την ημέρα και μια για τη νύχτα. Η σειρά μας περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς τύπους κρεμών: Βασικές Κρέμες, Εξειδικευμένες Κρέμες και Κρέμες Εντατικής Φροντίδας.

 • Τελικοί Οροί

  Αυτοί οι οροί χρησιμοποιούνται για τις ‘τελευταίες πινελιές’ και έχουν πολύ ειδικές φόρμουλες. Είναι περίπλοκοι και εξεζητημένοι και οι πολύτιμες φόρμουλές τους παρέχουν άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούνται πάνω από τις κρέμες για να χαρίσουν στο δέρμα σας φυσική λάμψη και ακτινοβολία. Αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα βοτάνων με ποικίλες ιδιότητες, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ καθώς επίσης και ισχυρά ενυδατικά και οξυγονωτικά εκχυλίσματα DNA. Αυτοί οι οροί έχουν, επίσης, την ιδιότητα να σταθεροποιούν τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του Στάδιου Θεραπείας στο ινστιτούτο. Αποτελούν κατάλληλη βάση για μέικ-απ και είναι τέλειοι για χρήση σε καθημερινή βάση και για ειδικές περιστάσεις. Τέλος, παρατείνουν και προστατεύουν τα αποτελέσματα των προϊόντων φροντίδας του δέρματος της Biologique Recherche.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 78 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 78 αντικείμενα