Φροντιδα Σωματος  Υπάρχουν 24 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • Προετοιμασία επιδερμίδας

    Το στάδιο προετοιμασίας είναι ένα πολύ βασικό μέρος του προγράμματος για τη φροντίδα του σώματος όπου και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα των ειδικών θεραπειών. Εφαρμόζοντας αυτές τις θεραπείες και στοχεύοντας στην προστασία και την αναδόμηση της επιδερμίδας, η ποιότητα και οι λειτουργίες του δέρματος βελτιώνονται. Για φυσικούς και φυσιολογικούς λόγους, η επιδερμίδα του σώματος είναι πραγματικά πιο ευαίσθητη στην αφυδάτωση από το πρόσωπο, εκτός από το ντεκολτέ και την πλάτη, υπάρχει μια μικρότερη πυκνότητα των σμηγματογόνων αδένων στο σώμα απ’ ότι στο πρόσωπο. Καθώς μεγαλώνουμε, τα κύτταρα είναι λιγότερο συνεκτικά, η φυσική διαδικασία της απολέπισης και η κυτταρική ανανέωση επιβραδύνονται, Τα κύτταρα της επιδερμίδας είναι χαμηλότερης ποιότητας και η επίδραση του προστατευτικού φραγμού διαβρώνεται βαθμιαία. Οι θεραπείες για τη φροντίδα του σώματος της Biologique Recherche συνδυάζουν τα προϊόντα και τις διαδικασίες που αναπτύσσονται με την ίδια πείρα και εστιάζουν στην εξατομίκευση όπως με τις θεραπείες του προσώπου. Οι θεραπείες του σώματος αποτοξινώνουν, ανασχηματίζουν και τονώνουν το σώμα για να βοηθήσουν να δημιουργηθεί μια ισορροπημένη σιλουέτα, λείο δέρμα, ξεκούραστα πόδια και τονωμένοι γλουτοί.

  • Ενισχυμένες Θεραπείες
  • Κρέμες Σώματος

    Οι Κρέμες Σώματος της Biologique Recherche επανορθώνουν και διαμορφώνουν το σώμα, αφήνοντας το αισθητά πιο σφριγηλό και όμορφο. Κατά τη διάρκεια αυτού του βασικού σταδίου, οι θεραπείες εφαρμόζονται για να ισορροπήσουν, να συσφίξουν και να τονώσουν το σώμα.

  • Έλαια Σώματος με...

    Η Biologique Recherche έχει μια σειρά συγκεκριμένων Ελαίων και Συμπλεγμάτων που στοχεύουν να θεραπεύσουν, να επανορθώσουν και να αποκαταστήσουν το δέρμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν με τις κρέμες για να διεγείρουν τα αποτελέσματα των ενεργών συστατικών τους. Απορροφώνται γρήγορα και δεν αφήνουν κανένα ίχνος λιπαρότητας στο δέρμα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 24 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 24 αντικείμενα