Φροντιδα Μαλλιων  Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Λοσιόν
 • Μάσκες
 • Σαμπουάν

  Η τρίχα έχει την ίδια δομή με το δέρμα του προσώπου και του σώματος, αλλά φυσικά έχει και τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Η επιδερμίδα στο τριχωτό της κεφαλής είναι πιο παχιά και έχει αδένες που εκκρίνουν αρκετά μεγάλη ποσότητα σμήγματος, που δρα σαν φυσικός προστατευτικός παράγοντας της τρίχας. Η τρίχα δεν καταστρέφει μόνο από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις αλλά βλάπτεται επίσης και από τους λειαντικούς, ενοχοποιητικούς παράγοντες που περιέχονται στα σαμπουάν, στις βαφές των μαλλιών, ή από τη θερμότητα που προέρχεται από τα πιστολάκια που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας ή από τα τζελ που χρησιμοποιούμε τα οποία δεν αφήνουν την τρίχα να αναπνεύσει. Τα περισσότερα προβλήματα που δημιουργούνται στις τρίχες είναι το αποτέλεσμα μιας ανισορροπίας του pH του τριχωτού της κεφαλής. Το τριχωτό της κεφαλής θρέφει τον βολβό της τρίχας. Η Biologique Recherche έχει εφαρμόσει την τεχνογνωσία της στην φροντίδα δέρματος και στην φροντίδα των μαλλιών και έχει δημιουργήσει μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων που αποκαθιστούν (Στάδιο Ενεργοποίησης) και έπειτα επανορθώνουν (Στάδιο Θεραπείας). Το αποτέλεσμα είναι μια υγιής και λαμπερή τρίχα.

 • Balm Cream Care
 • Οροί Φροντίδας

  Οι Οροί για την Φροντίδα των Μαλλιών είναι φόρμουλες που είναι εμπλουτισμένες με επιλεγμένα ενεργά συστατικά ειδικά για τη θεραπεία συγκεκριμένων ανισορροπιών του δέρματος (συμπεριλαμβανομένης της άτονης τρίχας, του σμηγματορροϊκού τριχωτού της κεφαλής, κλπ.).

  Μέθοδος εφαρμογής:

  Σύμφωνα με τον τύπο του τριχωτού της κεφαλής, χωρίστε τα μαλλιά και απλώστε περίπου 5ml του ορού σε όλο το κεφάλι. Κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Μην τα ξεβγάζετε. Χρησιμοποιήστε το μια φορά την ημέρα για μια περίοδο 1 έως 3 μήνες, ή περιστασιακά μετά το λούσιμο.

 • Τελικός Ορός
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα